De lente misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Niet alleen omdat alles weer begint te bloeien, maar ook om de prachtige producten. Denk aan mooie jong rabarber, aarbeien, doperwten en niet te vergeten asperges. Speciaal voor de liefhebber van het witte goud heb ik een aspergemenu samengesteld. Deze is onderstaand te vinden. Als u vragen of opmerkingen heeft bel of mail gerust.
Koud voorgerecht
Tartaartje Zalm met Appel, Creme Fraiche, Kaviaar en Coquille en Witte Asperges met hierbij warm Brood en Roomboter
Soep
Crème van Witte Asperges met Hollandse garnalen
Tussengerecht
Groene Asperges met gebakken Gamba’s Klaas Culinair Style
Hoofdgerecht
Witte Asperges met Ei, Achterham, Stamppot uit het seizoen en Rabarber
Dessert
Rood Fruit met een overheerlijke Panna Cotta
Koffie met lekkers
Koffie / Thee met Likeur en Bonbons
De prijs voor het menu bedraagt Euro 55,00 per persoon. (minimaal 8 personen)
De prijs voor een bijpassend wijnarrangement (onbeperkt) bedraagt Euro 15,00 per persoon
Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen.
Naast de menukosten brengen wij ook nog startkosten in rekening, deze verschillen per opdracht.