Ingrediƫnten:
200 gram gerookte zalm in snippers gesneden
1 appel in blokjes van 0,3 cm gesneden
50 gram mayonaise
Enkele stelen bieslook in snippers gehakt
Balsamicosiroop
Geroosterde pijnboompitten
Mooi takje groen
Gedroogde Coquille
Werkwijze:
Een heerlijk voorgerecht wat in een paar minuten op tafel staat. En ook nog eens lekker smaakt en er mooi uitziet maakt u als volgt. Meng in een ruime kom de gerookte zalm, blokjes appel, mayonaise en de bieslook met een lepel goed door elkaar. Maak met een ijslepel een mooie ronde bol en plaats deze op het midden van het bord. Garneer nu het bolletje zalm tartaar met groen en spuit met een spuitflesje een beetje balsamico rondom de zalm. Strooi nu enkele vers gebrande pijnboompitten rondom het tartaartje.
U kunt een zelfde soort gerecht maken van gerookte makreel, paling of forel. Serveer er lekker warm brood met roomboter bij en dat wordt smullen.
Eet smakelijk,
Uw kok aan huis Klaas Culinair.