In het dagelijks leven is Klaas Culinair in te huren voor het koken op locatie. Maar van 10 tot en met 12 maart is het mogelijk om te dineren in zijn speciaal opgezet pop-up restaurant.
Hiermee gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. Er zal worden gewerkt met een vast menu. Dit menu hebben wij onderstaand voor u uitgewerkt. Uiteraard kunnen wij rekening houden met speciale dieetwensen.
Reserveren kan door het contactformulier in te vullen. Zodra wij deze hebben ontvangen mailen wij u over de verdere gang van zaken.
Amuses met Bubbels
Ham met Hazelnoot, Mascarpone en gepofte Kastanje
Zoetzure Komkommer met Zalm en Wasabi
Zeewier met Kruidenkaas
Koud voorgerecht
Tartaartje Zalm met Appel, Creme Fraiche, Kaviaar en Coquille met hierbij warm Brood en Roomboter
Soep
Crème van Mosterdsoep met Rivierkreeft en julienne van Prei
Tussengerecht
Gebakken Gamba’s Klaas Culinair Style
Granite
Verfrissende Ijsdrank op basis van Fruit
Hoofdgerecht
Super malse Tournedos met krachtige Truffeljus, Aardappelgratin, Rode Kool en Stoofpeer
Dessert
Taartje van Bruine Chocolade met Sinaasappel, Ananas en Panna Cotta
Koffie met lekkers
Koffie / Thee met Likeur en Bonbons
De prijs voor het menu inclusief bijpassende wijnen (onbeperkt) bedraagt Euro 59,50 per persoon.
Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen.