Afgelopen vrijdag mocht ik koken op een supermooie locatie vlakbij het Groningse Delfzijl. Een jong bedrijf uit Ede had mij gevraagd om een walking dinner bestaande uit meerdere gangen op locatie te koken. Toen zag het er overigens wel anders uit dan op de foto, want toen was alles wit. Na een kort telefonisch overleg gaven ze aan volledig verzorgd te willen worden. Het was niet een personeelsuitje wat alleen maar voor de gezelligheid was. Er moest keihard overleg gepleegd worden om de visie voor de komende jaren helder te krijgen. Een mooie uitdaging voor kok op locatie Groningen dus om de gasten eens goed te verwennen.

Kok op locatie Groningen
Onderstaand leest u de ervaringen van het medewerkers van het advocatenkantoor waarvoor wij mochten koken.
Tijdens onze drie dagen durende heidagen hadden we Klaas gevraagd om af te sluiten met een walking dinner met daarbij bijbehorende wijnen. Aangezien ik wist dat het een taai programma zou zijn moest dit het moment van relaxen worden. Er werd gestart met twee overheerlijke amuses met daarbij een glas Cava. Na de amuses volgden nog 5 of 6 gerechten met daarbij voor ieder gerecht een passende wijn. Het was maar goed dat wij niet meer hoefden te rijden. Dank en wellicht tot ziens.
Van der Lubbe | 9 personen | Delfzijl