Al tijdens Klaas zijn eerste vakantiebaantje wist hij het. “Ik wil de horeca in, en mensen blij maken met mooie en lekkere gerechten”. Klaas begon zijn carriere als 15 jarige afwasser in de Friese watersportplaats Heeg. Dit om vervolgens te werken bij de beste restaurants van Nederland. Zowel met als zonder Michelinster. Maar Nederland werd te klein en de drang om te reizen groot.
Er was dan ook maar één oplossing voor de man die geboren was aan het water, opgeroeid aan het water en in zijn vrije tijd leefde op het water. Werken op het water. Zo heeft Klaas een jaar lang gewerkt aan boord van de Queen Elizabeth 2. Het legendarische cruiseschip van de Engelse rederij Cunard. Via deze link kunt u het reisverslag lezen.
Na terugkeer aan het vaste land begon het idee om bij mensen thuis of op locatie te koken steeds meer te spelen. Toch duurde dit nog vrij lang omdat er altijd weer andere bijzondere kansen voorbij kwamen, die hij achteraf niet had willen missen
Maar in 2013 was het dan toch zover, alle zekerheden over boord gegooid. En gestart met een droom. En dat blijkt een goed besluit. Iedere dag werken met verse, gezonde liefst biologische producten, en deze omtoveren tot smaakvolle eetbare kunstwerken. Er is in Klaas zijn ogen dan ook niets wat meer voldoening geeft dan mensen blij maken met mooie en lekkere gerechten.

Even een frisse neus halen tussen de gangen door

Koken op locatie