Traiteur Klaas Culinair is in te huren als kok op locatie voor het verzorgen van luxe diners en walking dinners. Wij zijn met name geschikt voor kleinere groepen tot maximaal 60 personen. Het vak van traiteur is al eeuwen oud. Vroeger lieten de rijken zich al verwennen door de beste kok welke soms uit Frankrijk werden verscheept om te koken in het buitenland. Tegenwoordig is het inhuren van een kok op locatie een stuk minder decadent.
Traiteur aan huis
Met een traiteur aan huis van Klaas Culinair wordt het smullen. Wij koken Frans getinte gerechten die we serveren in een hedendaags jasje. Zowel smaak als presentatie staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons heeft ieder gerecht een eigen bord om zo goed mogelijk tot zijn recht te komen. Het werken met producten uit het seizoen is voor ons vanzelfsprekend, maar ook werken wij hoofdzakelijk met biologische ingrediënten.
Een diner aan huis is mogelijk vanaf 8 personen. Bij minder personen wordt er een meerprijs in rekening gebracht. Het te serveren menu gaat geheel in overleg waarbij wij rekening houden met speciale wensen en uitzonderingen.
Naast alle ingrediënten brengen wij ook al het servies, bestek, glaswerk, tafellinnen, servetten, bloemen en kandelaars mee. Zo zit u aan een feestelijk gedekte tafel in uw eigen vertrouwde omgeving. Naast het diner kunnen bieden wij ook een passend wijnarrangement aan. Maar natuurlijk mag u ook wijnen uit uw eigen collectie serveren.
Op bovenstaande foto ziet u traiteur Klaas Culinair aan het werk om het voorgerecht op te bouwen. Dit in een van de mooiste kerkjes die Groningen rijk is.