Het voorbeeldmenu is een veel gekozen menu, en goed inzetbaar voor een breed publiek.
Toch kan het zijn dat u andere voorkeuren heeft, laat het ons weten!
Amuses voor bij de borrel
Mousse van forel met doperwten
Zoetzure komkommer met zalm en Japanse kruiden
Serranoham met hazelnoot en kastanje
***
Voorgerecht
Tartaartje van gerookte zalm met appel, bieslookmayonaise pijnboompitten en chips van gedroogde coquille
***
Soep
Romige mosterdsoep met uitgebakken spekjes
***
Tussengerechten
Gamba’s op zoetzure salade met rock chives
Frisse spoom Klaas Culinair stijl
***
Hoofdgerecht
Stoofschotel met ras el hanout, kaneel, kruidkoek, rode kool en mousse van knolselderij
***
Dessert
Cremeau van sinaasappel met fruit uit het seizoen
***
Kaas
Kaasplank met diverse Hollandse en Franse kazen met noten, jam en druiven en brood
***
Er dient één menu gekozen te worden voor de gehele groep.
Natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen.